Skip to Content

Потопете се в историята на Perwoll от 1954 г.

1954: Прахът на успеха

Перилните препарати по онова време не са били създадени за чувствителни тъкани. Всъщност те дори са можели да увредят дрехите. И така се родила основната идея на Perwoll: перилен препарат, който не само почиства, но и защитава и се грижи за тъканите. Досега Perwoll е ненадминатият номер 1 специализиран перилен препарат.

1984: Perwoll става течен

Формата на новия течен препарат бързо се превръща в най-продавания продукт на немския пазар. Тя позволява по-лесно дозиране, разтваря се по-бързо във вода и не оставя остатъци от прах. Ненадминатият специалист за деликатни и фини тъкани като вълна, коприна, кашмир, пух, памук и вискоза.

2004: Perwoll е тук за всички

Възможностите на перилния препарат Perwoll бяха горещо приветствани и марката разшири гамата си от продукти. Сега съществува не само деликатен препарат за вълна и фини тъкани, но и за всички материи, имащи нужда от специална грижа. Така стартира гамата от продукти за цветни и черни дрехи - за по-ярки цветове и по-дълготрайна наситеност на цветните и тъмни облекла.

2014: Perwoll ReNew+

Революция на пазара: Perwoll ReNew+ не само защитава бялото, черното и цветното облекло, но също така ги обновява с всяко пране. С гамата от течни препарати ReNew+, Perwoll подчертава, че добре известният лозунг „Ново ли е? Не, прано е с Perwoll“ никога не е бил по-актуален от днес.

Прочети още

  • Perwoll и устойчивото развитие

  • Съвети за пране

    Така перете и се грижите за дрехите си по правилния начин

  • #RethinkFashion