Съставки и формули

Запазете дрехите си с Perwoll като нови за по-дълго и се погрижете за щетите, причинени от времето. Всяка от съставките ни е внимателно подбрана, за да гарантира ефикасност и екосъобразност.

  • Ензими - Обновяват цветовете и се грижат за тъканите

    Ензимите са агенти на биологична основа. Те са мощни съставки, които работят конкретно по определени задачи, като например грижа за цвета, по предотвратяване на посивявания, по видове петна. Те действат като катализатори, така че всяка молекула работи повече от веднъж.

  • Аромати - Дълготрайна свежест

    Ароматите се състоят от смес от парфюмни съставки, които се използват за придаване на приятно ухание, както на продукта, така и на прането. Парфюмните съставки имат различен метод на изпаряване, за да осигурят дълготрайна свежест за повече време.

  • Полимери - Предотвратяване на оцветяване

    Полимерите в перилните препарати изпълняват различни важни функции и често са причината за специалния ефект на детергента.

  • Повърхностноактивни вещества - Дрехи без петна

    Повърхностноактивните вещества са основните компоненти на повечето препарати и почистващи продукти. Те разтварят петната и нечистотиите от дрехите и гарантират, че се отмиват заедно с водата по време на пране. Всички наши повърхностноактивни вещества са напълно биоразградими.

  • Консерванти - Хигиенична чисота

    В течните продукти, консервантите гарантират, че съставките се запазват за по-дълго. Без тях, продуктите могат да започнат да отделят неприятна миризма и да образуват бактерии.