Perwoll Perwoll Perwoll

Perwoll работи непрекъснато по цялата  стойностна верига, за да подобри своя екологичен отпечатък, допринасяйки ефективно към стратегията на Хенкел за устойчиво развитие.

Рязкото увеличение на въглероден диоксид в атмосферата причинява затопляне на планетата и е основната причина за изменението на климата. Ако начинът на живот и икономическите стратегии по света не бъдат променени, средната глобална температура може да се повиши значително до края на този век - което ще причини сериозни последици.

Нашата стратегия за устойчивост

Perwoll работи непрекъснато по цялата  стойностна верига, за да подобри своя екологичен отпечатък, допринасяйки ефективно към стратегията на Хенкел за устойчиво развитие.

 

На корпоративно ниво, Хенкел се фокусира върху ефективното използване на ресурсите, намалявайки енергийното потребление на глобалните си операции и ограничавайки емисиите на парникови газове. В допълнение, Хенкел се ангажира да се превърне в климатично позитивна компания до 2040г. Подробна информация за стратегията и целите на Хенкел за опазване на климата можете да намерите тук: https://www.henkel.com/sustainability/positions/climate-positive

 

Доклад за устойчивост

Климатично позитивни

Представители

Палмово масло

Цели за устойчиво развитие

Корпоративно гражданство

Социална ангажираност

 • Опаковка
  Ключът е в устойчивостта
  Ние полагаме специални усилия, за да гарантираме, че опаковките ни са функционални и рециклируеми.
 • Вашият принос
  Бъдете част от инициативата
  Близо 80% от използваните енергия и въглероден отпечатък на перилните препарати са следствие от фазата на употреба, т.е. действителният процес на изпиране у дома.
 • Съставки и формули
  Какво има вътре?
  Perwoll работи неуморно, за да ви осигури най-добрата формула, която се грижи за дрехите и ги запазва красиви за по-дълго.