Супер стайлинг: Променете лесно бялата риза с тези 6 трика

Искате ли да преобразите гардероба си, без да купувате нови дрехи? Нашите видеоклипове с уроци за „направи си сам“ ще ви покажат как да преобразите любимата си бяла риза по шест различни начина. Научете как  да извлечете максимума от гардероба си с тези топ винтидж съвети и трикове за стайлинг.

Защо белите ризи са най-добрите винтидж находки

Бялата риза е вечна класика, която може да се носи с почти всичко. Можете лесно да намерите винтидж риза на битпазара, да вземете назаем делова риза от гаджето или съквартиранта си или да преправите собствената си обикновена бяла риза по шест различни начина с прости аксесоари.

Направи-си-сам: как да промените визията на бялата риза с аксесоари

You need to accept cookies to play this video

Какво ви е необходимо:

  • Бяла риза
  • Аксесоари (колани, брошки, маншети, бижута, кърпички, шалове ...)

Какво да направите:
1. Приберете талията с колан или шал

Това работи особено успешно при големи ризи, страхотни винтидж находки, които не ви пасват перфектно, или обикновена бизнес риза, взета назаем от гаджето или съквартиранта. Шалът или коланът подчертават талията и добавят цветен акцент..

Step 1: woman pulls in the waist of her top vintage shirt with a scarf

2. Обновете яката си

Фибите за коса не са само за укротяване на стърчащите коси. Можете също така да ги използвате, за да добавите доза елегантност на обикновена риза. Просто ги закопчайте на яката и voila - ризата ви вече е изцяло нова.

Step 2: woman re-styles her shirt with hair slides

3.    Разкрасете обикновените копчета с обеци с клипси

Прост и ефектен начин да преобразите обикновена бизнес риза в парти дреха. Плюс това е добра възможност да използвате онези ретро клипсове, които никога не носите като обеци. В зависимост от закопчалката, най-добрият начин да ги прикрепите към отвора на вашите копчета е като ги преплъзнете под самото копче. Ако това не помогне, може да се наложи да ги фиксирате на място с помощта на безопасна игла от вътрешната страна.

Step 4: woman uses a top vintage necklace to restyle her shirt

4. Сложете интересно колие под закопчана догоре яка

Мъжете разкопчават ризите си, когато искат да разпуснат. Съветваме дамите да направят обратното - но само ако имат необходимите аксесоари, за да направят външния вид интересен!

5. Променете облика на ризатс си с привличащи вниманието брошки

Използването на брошки за да направят обикновената риза по-готина не е нещо ново. Това обаче е добър съвет, който с времето е спрял да се харесва. Добрата новина е, че брошките в голяма степен се завръщат на мода! Необичайното поставяне и интересните модели отличават съвременните визии с брошки от начина, по който ги е носила баба ви. Преровете бижутата на леля ви и преобразявайте ризата си всеки ден от седмицата.

Step 5: woman uses a broach to re-style her shirt

6. Навийте ръкавите

…и се заловете да преобразите ризата си. Това също е и добър стайлинг съвет за големи ризи. Не само ще направи ръкавите смели, ластичните гривни или наскоро завърналите се скрънчита ще освежат визията ви и ще попречат на ръкавите да се свличат, може дори да създадете буфан ръкав по този начин.

Step 6: as a fantastic final styling tip, woman uses hair scrunchies to re-style her shirt

Как да перете бялата си риза, за да я запазите за по-дълго

След като усвоихте нашите уроци за „направи си сам“ дрехи, обикновената ви бяла риза ще стане толкова по-носена. Уверете се, че я перете правилно, за да изглежда свежа и чиста!

Съвети за това как вашата бяла риза да издържи по-дълго и да е все така искрящо бяла

Винаги перете белите дрехи отделно

  • Поддържайте чиста пералната си машина - остатъците около вратата могат да повредят бялото пране
  • Предварително обработете петната
  • Перете на препоръчителната температура
  • Използвайте Perwoll Renew Advanced White & Fiber. Той възстановява белотата на дрехите без белина. Специалната формула укрепва и изглажда влакната, като ги кара да отразяват светлината по-равномерно и да изглеждат отново бели
  • Изсушете на въздух на слънце, за да се възползвате от избелващия ефект на UV лъчите

Прочети още

  • #Renew

    ShopNOholic – не купувайте нови дрехи, преобразете старите

    ShopNOholic – не купувайте нови дрехи, преобразете старите

  • Perwoll Renew & Repair - White & Fiber

  • #Renew

    Една риза, шест визии: пришити украшения

    Как да използваме украшения, за да променим визията на една риза