Perwoll Perwoll Perwoll

#Renew

Какво може да направите, за да ползвате нещо многократно

Супер стайлинг: Променете лесно бялата риза с тези 6 трика

Искате ли да преобразите гардероба си, без да купувате нови дрехи? Нашите видеоклипове с уроци за „направи си сам“ ще ви покажат как да преобразите любимата си бяла риза по шест различни начина. Научете как  да извлечете максимума от гардероба си с тези топ винтидж съвети и трикове за стайлинг.

Защо белите ризи са най-добрите винтидж находки

Бялата риза е вечна класика, която може да се носи с почти всичко. Можете лесно да намерите винтидж риза на битпазара, да вземете назаем делова риза от гаджето или съквартиранта си или да преправите собствената си обикновена бяла риза по шест различни начина с прости аксесоари.

Направи-си-сам: как да промените визията на бялата риза с аксесоари

Video of a DIY clothes tutorial: How to re-style a white shirt with accessories

Какво ви е необходимо:

  • Бяла риза
  • Аксесоари (колани, брошки, маншети, бижута, кърпички, шалове ...)

Step 1: woman pulls in the waist of her top vintage shirt with a scarf

Какво да направите:
1. Приберете талията с колан или шал

 

Това работи особено успешно при големи ризи, страхотни винтидж находки, които не ви пасват перфектно, или обикновена бизнес риза, взета назаем от гаджето или съквартиранта. Шалът или коланът подчертават талията и добавят цветен акцент..

Step 2: woman re-styles her shirt with hair slides

2. Обновете яката си

 

Фибите за коса не са само за укротяване на стърчащите коси. Можете също така да ги използвате, за да добавите доза елегантност на обикновена риза. Просто ги закопчайте на яката и voila - ризата ви вече е изцяло нова.

Step 4: woman uses a top vintage necklace to restyle her shirt

3.    Разкрасете обикновените копчета с обеци с клипси

 

Прост и ефектен начин да преобразите обикновена бизнес риза в парти дреха. Плюс това е добра възможност да използвате онези ретро клипсове, които никога не носите като обеци. В зависимост от закопчалката, най-добрият начин да ги прикрепите към отвора на вашите копчета е като ги преплъзнете под самото копче. Ако това не помогне, може да се наложи да ги фиксирате на място с помощта на безопасна игла от вътрешната страна.

4. Сложете интересно колие под закопчана догоре яка

 

Мъжете разкопчават ризите си, когато искат да разпуснат. Съветваме дамите да направят обратното - но само ако имат необходимите аксесоари, за да направят външния вид интересен!

 

Step 5: woman uses a broach to re-style her shirt

5. Променете облика на ризатс си с привличащи вниманието брошки

 

Използването на брошки за да направят обикновената риза по-готина не е нещо ново. Това обаче е добър съвет, който с времето е спрял да се харесва. Добрата новина е, че брошките в голяма степен се завръщат на мода! Необичайното поставяне и интересните модели отличават съвременните визии с брошки от начина, по който ги е носила баба ви. Преровете бижутата на леля ви и преобразявайте ризата си всеки ден от седмицата.

Step 6: as a fantastic final styling tip, woman uses hair scrunchies to re-style her shirt

6. Навийте ръкавите

 

…и се заловете да преобразите ризата си. Това също е и добър стайлинг съвет за големи ризи. Не само ще направи ръкавите смели, ластичните гривни или наскоро завърналите се скрънчита ще освежат визията ви и ще попречат на ръкавите да се свличат, може дори да създадете буфан ръкав по този начин.

Как да перете бялата си риза, за да я запазите за по-дълго

След като усвоихте нашите уроци за „направи си сам“ дрехи, обикновената ви бяла риза ще стане толкова по-носена. Уверете се, че я перете правилно, за да изглежда свежа и чиста!

Съвети за това как вашата бяла риза да издържи по-дълго и да е все така искрящо бяла

Винаги перете белите дрехи отделно

  • Поддържайте чиста пералната си машина - остатъците около вратата могат да повредят бялото пране
  • Предварително обработете петната
  • Перете на препоръчителната температура
  • Използвайте Perwoll Renew Advanced White & Fiber. Той възстановява белотата на дрехите без белина. Специалната формула укрепва и изглажда влакната, като ги кара да отразяват светлината по-равномерно и да изглеждат отново бели
  • Изсушете на въздух на слънце, за да се възползвате от избелващия ефект на UV лъчите