Аромати

За много хора, невероятното ухание на току-що изпрани дрехи с различни аромати, е особено важно. Затова ние използваме естествени и синтетични такива.

Добре е да знаете

Ароматите се състоят от смес от парфюмни съставки, които се използват за придаване на приятно ухание, както на продукта, така и на прането. Парфюмните съставки имат различен метод на изпаряване, за да осигурят дълготрайна свежест за повече време. Ароматите се използват, за да придават приятна, дълготрайна свежест както на прането, така и на продукта. Също така, някои специално разработени парфюми се борят и с неприятните миризми, което е от особена важност за спортното облекло. От няколко хиляди различни парфюмни компонента, използвани за създаване на приятни и дълготрайни аромати, някои са по-често свързани с алергии, отколкото други. Поради това, те са посочени на опаковките на козметични продукти, както и на перилни и почистващи препарати. Разбира се, те също така са ясно обозначени и на етикетите на Perwoll. Това дава възможност на хората с алергия да избягват продукти, съдържащи компонент, към който имат непоносимост, когато вземат решение за покупка.

За какво се използват?

Ароматите се използват, за да придават приятна, дълготрайна свежест както на прането, така и на продукта. Също така, някои специално разработени парфюми се борят и с неприятните миризми, което е от особена важност за спортното облекло.

Как използваме ароматите?

Всички аромати и съставки, които използваме, отговарят на всички законови здравни изисквания. Ароматните съставки, които могат да причинят алергични реакции, са ясно обозначени.

Прочети още